.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Sancho Tapas-restaurant -

Vismarkt 1, Nijmegen
Spaans
Sancho Tapas-restaurant. Ongedwongen genieten van de échte Spaanse tapas. Er is in dit restaurant volop keus uit vele verschillende culnaire tapas, zowel voor de visliefhebber, de vleesliefhebber als de vegetariër.
Sfeer & interieur. In dit tapas restaurant is de sfeer kleurrijk en het uitzicht adembenemend. Op de mooie zomerdagen is er een ruim en rustig gelegen terras dat uitzicht biedt op de Waal en de kade. De bediening is gastvrij, spantaan, vrolijk en ongedwongen.
Keuken & kaart. Op de kaart staan uitsluitend Spaanse tapas, zoals chorizo, gamba's al ajillo, calemaris, bonito(tonijn), pinchos(spiesjes), vijgen, spinaziekroketjes en veel meer. Ook hebben we salades, olijven, pata-negra ham, oesters en soepjes. Uiteraard zijn de nagerechten ook Spaans: crema catalana, pastel de chocolate en verschillende ijssoorten ontbreken ook niet. In de open keuken kunt u zelf zien hoe de gerechten worden bereid, en waar de tapas in vitrines worden gepresenteerd.
Telefoon: 024-3238841
Website: http://www.sancho-tapas.nl

Sancho Tapas-restaurant, Vismarkt 1, Nijmegen
ma-vrij vanaf 17:30, zat vanaf 17:00, zon vanaf 16:00