.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Proefbrouwerij Het Vaghevuur -

Franse Plaats 1, Nijmegen
Leuk
Proefbrouwerij Het Vaghevuur. Proefbrouwerij Het Vaghevuur in Nijmegen. In de diepste krochten van de 12de eeuwse Commanderie van Sint Jan herleeft in Proefbrouwerij Het Vaghevuur op unieke wijze het eeuwenoude bier brouwen op grote vuren en open ketels. Samen met collega's, vrienden of familie kunt u, onder begeleiding van de brouwer, een ambachtelijk biertje brouwen. U beleeft een leuke en lekkere dag te midden van heerlkijke geuren, smaken en aroma's.
Geschiedenis. Proefbrouwerij Het vaghevuur is onlangs als zelfstandige microbrouwerij geopend. De proefbrouwerij is niet toegankelijk voor bezichtiging of het kopen van bier. Heeft u daarvoor interesse dan kunt u naar grote broer Stadsbrouwerij De hemel.
Sfeer & interieur. Alles wat u ziet, ruikt en proeft is historie, bier, ambacht en authentieke schoonheid in de kelders van de eeuwenoude Commanderie. De Proefbrouwerij is gevestigd in het biermuseum en onder brouwerij De Hemel. Beiden zijn tijdens uw brouwdag te bezichtigen.
Telefoon: 0623774197
Website: http://www.vaghevuur.nl

Proefbrouwerij Het Vaghevuur, Franse Plaats 1, Nijmegen
op afspraak